Kontakt os på +45 60 68 00 88 Tidsbestilling hverdage kl. 8:30-16:30. Weekend lukket.

Ydelser

Hvad vi tilbyder: 

Almen klinisk arbejde: Sundhedseftersyn og vaccination, negleklip, diagnosticering, behandling og rådgivning ved sygdom. Udstedelse af kæledyrspas. Hvalpe- og killingetjek inkl. registrering og meget mere.

In-house laboratorie: undersøgelser med blodprøver, urin- og afføring.

Røntgen / Ultralydsscanning: Klinikken har både røntgen og ultralyd til rådighed når jeres kæledyr skal diagnostiseres. Røntgen anvendes til at vurdere både knogle og bløddele. Hvor ultralyd anvendes som hjælp til diagnostisering af jeres kæledyrs bløddele (lever, hjerte, blære, m.m) og til drægtighedsscanning.

Operation: Vi udfører kastration og sterilisation på kat og hund. Tandbehandling og rens, samt visse tandudtræk. Operativ fjernelse af knuder, kejsersnit, amputationer, samt revidering af bidsår og bylder mm.

Kontakt os hvis der er noget du specifikt ønsker at vide mere om på tlf: 60 68 00 88.

Vores operationer udføres under sterile forhold og alle dyr i narkose bliver tilført ilt, varme og monitoreres under forløbet, både med iltmåler, pulsindikator og visuelt. Der er aldrig sat flere dyr på til operation, end at der er tid til at holde øje og yde omsorgsfuld pleje, både før og efter indgrebet.

Det Sidste Farvel: Ved særlige omstændigheder tilbyder vi at komme ud i jeres eget hjem. Her vil vi under rolige forhold foretage en bedøvelse og en aflivning. Denne ydelse kan også foregå på klinikken – helt efter jeres ønske. Der tilbydes kremering ved Ada’s Kæledyrskrematorium, fælles- eller urnekremering. Ada’s fremstiller også askesmykker og gravsten til kæledyr. Ring og spørg, hvis I har særlige ønsker.

Vi afliver ikke fysisk og psykisk raske kæledyr, men rådgiver gerne hvis I ønsker at høre om andre løsninger, som f.eks. videreformidling eller internat.

Orme, loppe- og P-pille politik: Vi må ifølge lovgivningen ikke udstede receptpligtig medicin til dyr, vi ikke har et indgående kendskab til. Inklusive p-piller, loppebehandling og ormekur. Ved udlevering af medicin skal vi have tilset dyret indenfor 1 år.

Vi behandler ikke heste, fisk eller produktionsdyr.

Omfattende udredninger og behandlinger der omfatter knogle- og led-operationer, endoskopi og scanning er der specialuddannede dyrlæger, der udfører langt bedre end os, så vi henviser med glæde til disse dygtige kolleger.