Kontakt os på +45 60 68 00 88 Tidsbstilling på hverdage mellem kl 8:30-16:30.

Ydelser

Hvad vi tilbyder: 

Almen klinisk arbejde: Sundhedseftersyn og vaccination, negleklip, diagnosticering, behandling og rådgivning ved sygdom. Blodprøver, urin- og afføringsundersøgelser. Udstedelse af kæledyrspas. Hvalpe- og killingetjek inkl. registrering og meget mere.

Røntgen / Ultralydsscanning: Klinikken har både røntgen og ultralyd til rådighed når jeres kæledyr skal diagnostiseres. Røntgen anvendes til at vurdere både knogle og bløddele. Hvor ultralyd anvendes som hjælp til diagnostisering af jeres kæledyrs bløddele (lever, hjerte, blære, m.m) og til drægtighedsscanning.

Har dit kæledyr et kompliceret brud eller sygdom og skal henvises til specialdyrlæge, har vi mulighed til at sende billeder og information via mail, som letter og fremskynder behandlingen af jeres kæledyr. 

Operation: Vi udfører kastration og sterilisation på kat og hund og kaniner. Tandbehandling og rens, samt visse tandudtræk. Operativ fjernelse af knuder, revidering af bidsår og bylder, samt mange andre mindre kirurgiske indgreb, der kan planlægges.

Kontakt os hvis der er noget du specifikt ønsker at vide mere om.

Vores operationer udføres under sterile forhold og alle dyr i narkose bliver tilført ilt, varme og monitoreres under forløbet, både med iltmåler, pulsindikator og visuelt. Der er aldrig sat flere dyr på til operation, end at der er tid til at holde øje og yde omsorgsfuld pleje, både før og efter indgrebet.

Det Sidste Farvel: Vi tilbyder at komme ud i eget hjem og under rolige forhold foretage en bedøvelse og en aflivning. Denne ydelse kan også foregå på klinikken – helt efter jeres ønske. Der tilbydes kremering ved Ada’s Kæledyrskrematorium, fælles- eller urnekremering. Ada’s fremstiller også askesmykker og gravstene til kæledyr. Ring og spørg, hvis I har særlige ønsker.

Vi afliver ikke fysisk og psykisk raske kæledyr, men rådgiver gerne hvis I ønsker at høre om andre løsninger, som f.eks. videreformidling eller internat.

Orme- og P-pille politik: Vi må ifølge lovgivningen ikke udstede receptpligtig medicin til dyr, vi ikke har et indgående kendskab til. Inklusive p-piller og ormekur. Ved udlevering af ormekur skal vi enten have tilset katten eller have foretaget en undersøgelse af dens afføring for orm.

Vi behandler ikke heste eller produktionsdyr.

Omfattende udredninger og behandlinger der omfatter knogle- og led-operationer, endoskopi og scanning er der specialuddannede dyrlæger, der udfører langt bedre end os, så vi henviser med glæde til disse dygtige kolleger.