Kontakt os på +45 60 68 00 88 Tidsbstilling på hverdage mellem kl 9-17.

KLINIKKENSPRISLISTE

Konsultation Hund / Kat : 600 kr

Konsultation Marsvin / Kanin / Hamster lign.: 300 kr

Vaccination Hund eller Kat: 645 kr

Tillæg ved Rabies: 175 kr

OBS Ved flere dyr samtidigt, fra samme ejer, gives der halv pris på dyr nr. 2 osv.

Der er altid grundigt sundhedseftersyn, fra snude til halespids, ved alle vaccinationer. Inklusive kloklip hvis det ønskes. Prisen inkluderer vaccine, der dækker flere sygdomme. Anvendt vaccine afhænger af alder og holdbarhed.

Sterilisation hunkat: 1340 kr eks. smertestillende

Kastration hankat: 875 kr eks. smertestillende

Prisen inkluderer mikrochip, registrering af ejerskab, samt “C” tattoveret i ørerne. Katten ligges i fuld narkose og overvåges, samt får smertestillende under indgreb. Vi bruger kun de bedste materialer. Der tilbydes altid gratis kontrol de første 10 dage efter operationen.

Sterilisation Tæve fra 3500 - 4500 Kr.

Prisen er afhængig af vægt samt narkoseforbrug. Der er altid 2 dyrlæger tilstede under indgrebet, samt en assistent der, sammen med overvågningsudstyr, tilser dyret nøje under narkosen. Vi anvender kun de bedste og mest sikre materialer, selvom de koster mere. Der tilbydes altid gratis kontrol de første 10 dage efter operationen. Vi har ikke “burrum”, så din hund vågner op, omgivet af personalet, i trygge rammer.

Kastration Hanhund 1900 - 2500 kr

Prisen er afhængig af vægt samt narkoseforbrug. Der er altid 1 dyrlæge tilstede under indgrebet, samt en assistent der, sammen med overvågningsudstyr, tilser dyret nøje under narkosen. Vi anvender kun de bedste og mest sikre materialer, selvom de koster mere. Der tilbydes altid gratis kontrol de første 10 dage efter operationen. Vi har ikke “burrum”, så din hund vågner op, omgivet af personalet, i trygge rammer.

Tandrens Hund starter ved 1500 kr og afhænger af sværhedsgraden.

Tandrens Kat, starter fra 750 kr og afhænger af sværhedsgraden.

Vi har altid gratis tandtjek, så vi sammen kan aftale plan og forventet pris! Prisen afhænger af mængden af tandsten og tandudtræk, vægt af dyret og varighed af behandling. Der kan være behov for røntgen også.

Negleklip, uden bedøvelse 100 kr.

Negleklip i bedøvelse starter ved 700kr. og afhænger udelukkende af hundens vægt. Det udføres altid af 1 dyrlæge samt en assistent der, sammen med overvågningsudstyr, tilser dyret nøje under narkosen.

I er ALTID velkomne til at kontakte os, ganske uforpligtende, på sms eller opkald, alle hverdage fra kl. 9-17, på tlf 60680088.


Kontakt os