Kontakt os på +45 60 68 00 88 Tidsbstilling på hverdage mellem kl 8:30-16:30.

KLINIKKENSPRISLISTE

Konsultation Hund / Kat : 650 kr

Konsultation Marsvin / Kanin / Hamster lign.: 350 kr

Vaccination Hund eller Kat: 695 kr

Tillæg ved Rabies: 275 kr

OBS Ved flere dyr samtidigt, fra samme ejer, gives der halv pris på dyr nr. 2 osv.

Der er altid grundigt sundhedseftersyn, fra snude til halespids, ved alle vaccinationer. Inklusive kloklip hvis det ønskes. Prisen inkluderer vaccine, der dækker flere sygdomme. Anvendt vaccine afhænger af alder og holdbarhed.

Sterilisation hunkat: 1340 kr eks. smertestillende *

Kastration hankat: 875 kr eks. smertestillende *

Prisen inkluderer mikrochip, registrering af ejerskab, samt “C” tattoveret i ørerne. Katten ligges i fuld narkose og overvåges, samt får smertestillende under indgreb. Vi bruger kun de bedste materialer. Der tilbydes altid gratis kontrol de første 10 dage efter operationen.

Sterilisation Tæve fra 3500 - 4500 Kr. *

Prisen er afhængig af vægt samt narkoseforbrug. Der er altid 2 dyrlæger tilstede under indgrebet, samt en assistent der, sammen med overvågningsudstyr, tilser dyret nøje under narkosen. Vi anvender kun de bedste og mest sikre materialer, selvom de koster mere. Der tilbydes altid gratis kontrol de første 10 dage efter operationen. Vi har ikke “burrum”, så din hund vågner op, omgivet af personalet, i trygge rammer.

Kastration Hanhund 1900 - 2500 kr *

Prisen er afhængig af vægt samt narkoseforbrug. Der er altid 1 dyrlæge tilstede under indgrebet, samt en assistent der, sammen med overvågningsudstyr, tilser dyret nøje under narkosen. Vi anvender kun de bedste og mest sikre materialer, selvom de koster mere. Der tilbydes altid gratis kontrol de første 10 dage efter operationen. Vi har ikke “burrum”, så din hund vågner op, omgivet af personalet, i trygge rammer.

Tandrens Hund starter ved 1500 kr og afhænger af sværhedsgraden. Eksklusiv narkose, tillæg ved udtræk. *

Tandrens Kat, starter fra 1000 kr og afhænger af sværhedsgraden. Inkl. narkose, tillæg ved udtræk. *

Vi har altid gratis tandtjek, så vi sammen kan aftale plan og forventet pris! Prisen afhænger af mængden af tandsten og tandudtræk, vægt af dyret og varighed af behandling. Der kan være behov for røntgen også.

Negleklip, uden bedøvelse hos VSP: 187,50 kr.

Negleklip i bedøvelse starter ved 700kr. * og afhænger udelukkende af hundens vægt. Det udføres altid af 1 dyrlæge samt en assistent der, sammen med overvågningsudstyr, tilser dyret nøje under narkosen.

I er ALTID velkomne til at kontakte os, ganske uforpligtende, på sms eller opkald, alle hverdage fra kl. 8.30-16.30, på tlf 60 68 00 88.

* Ved afbud senere end kl. 15 dagen før en planlagt operation, pålægges der et gebyr på 500 kr. pr. dyr


Kontakt os