Kontakt os på +45 60 68 00 88 Tidsbestilling hverdage kl. 8:30-16:30. Weekend lukket.

Dyrlæger

Camilla Adelhart Stein

Camilla Adelhart Stein

Dyrlæge og daglig leder af klinikken.
Uddannet dyrlæge på Københavns Universitet i 2017. Har herefter boet to år i Tyskland sammen med sin familie inden de flyttede tilbage til Danmark. Camilla bor nu i Holbæk med sine to drenge, mand og deres kat Nabla. Camillas helt store interesseområder er bløddelskirurgi, tandbehandlinger på hund og kat samt øjensygdomme. Camilla har været ansat på klinikken siden 2020.

Julie Kirkemann Riisby

Julie Kirkemann Riisby

Dyrlæge
Julie er uddannet dyrlæge i juni 2022. Julie er bosat sammen med sin mand i Svallerup og deres hund, katte og skildpadder. Julies interesseområder er endokrine lidelser og hudproblemer. Derudover interesserer Julie sig meget for kattens adfærd og er ansvarlig for diverse kattekampagner, bl.a. ”Kattens uge 39”.

Stina Elmelund

Stina Elmelund

Klinikejer & Dyrlæge
Uddannet dyrlæge på Københavns Universitet i 2004. Stina bor sammen med sin mand, deres børn, hunde, katte og kaniner i Kalundborg. Stinas interesseområder er bl.a. hormonlidelser, hudproblemer samt haltheder. Stina er både at finde på operationsstuen samt i konsultationsrummet, hvor udredningen af medicinske patienter foregår. Stina åbnede klinikken i 2016.


Klinikassistenter

Isabella

Autoriseret veterinærsygeplejerske
Autoriseret veterinærsygeplejerske uddannet på Hansenberg i 2020. Isabella er bosat i Kalundborg sammen med hendes to blandingshunde Tibi og Luna Isabella er uddannet på Odsherreds Dyrehospital, hvor hun har arbejdet med både stordyr og smådyr, herudover har hun været på et 6 måneder praktikophold i Norge på en Tanddyreklinik med speciale i tænder. Isabellas særlige interesseområder er inden for tandbehandlinger, rehabilitering og adfærd. Isabella står for al anæstesi i forbindelse med kirurgi og tandbehandlinger og står for hovedparten af laboratoriearbejdet.

Karina Lorentsen

Klinikassistent
Fungerende og ansvarshavende klinikassistent. Karina er uddannet dyrepasser i 2008 i København Zoologisk Have, hvor hun arbejdede i 11 år. Karina bor sammen med sin mand, 2 børn og 2 katte i Kalundborg. Karina er vores blæksprutte på klinikken og vil primært være hende I får i røret, når I ringer til os. Karina har desuden efteruddannet sig til hundeadfærdscoach og tilbyder gennem sit eget firma (Pawesome) adfærdskonsultationer. Karina har været ansat på klinikken siden 2018.